Založ si blog

Milujem vás v Košiciach.

Milujem vás v Košiciach.

Už skoro 2 roky nás tu otravuje vytvorený vírus, ktorý má slúžiť hlavne k vykynoženiu staršej a zdravotne postihnutej populácie. Zároveň vytvára prehľad o tom ako hlúpe predpisy, zákazy a nariadenia cestou presstituckych médií ovplyvňujú populáciu. Darí sa im to. Hlavne preto, že zakázali liečiť postihnutých ľudí už overenými liekmi.

V meste na východe Slovenska , kde nič nie, po našom, dze nič ňit, dali do mestskej dopravy pre cestujúcich aj takýto reprodukovaný oznam, ktorý si môžete vypočuť pred každou významnejšou zastávkou:

Vážení cestujúci. Upozorňujeme vás, že počas celej jazdy je potrebné mať prekryté ústa a nos – dýchacie cesty rúškom, šatkou alebo šálom. Cestujúci, ktorí nedodržujú nariadenia KRÍZOVÉHO ŠTÁBU môžu byť vylúčení z prepravy. Aj napriek tomu, že nie ste chorý, preukážte ohľaduplnosť voči cestujúcim a vodičovi. Ďakujeme.

Ešte pred mesiacom namiesto krízového štábu – nariadenie vydávala vláda. Neviem možno o mesiac bude tieto nariadenia vydávať – psychopat -.

Teraz niečo na odľahčenie v týchto horúcich dňoch medzi covidami . Obraciam sa týmto na spolupracovníkov v MHD a prosím ich o spoluprácu a podporu.

Kolegovia.

Rád by som vás poprosil o podporu. S ohľadom na to, že v týchto letných mesiacoch sa naše nežnejšie pohlavie začína viac odhaľovať a tým odvádza našu pozornosť od sledovania situácií na ceste a tým možnosti vytvárania nebezpečných situácií, navrhujem aby mesto Košice prijalo uznesenie o zákaze nosenia krátkych sukní a hlbokých výstrihov pre dámy od 15 rokov do 50 rokov. Tým sa zamedzí tomu aby vodiči autobusov rozptyľovali svoju pozornosť nežiadúcim smerom a viac sa venovali situácií na ceste.

Prípadné podpisy pod petíciu nedajte podpísať svojim manželkám alebo frajerkám.

Ony by sa pod to podpísali určite.

Ďakujem za pozornosť.

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ?

13.09.2023

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ? Všetko, čo je v tomto článku napísané je podvod a nezmysel napísaný človekom, ktorého môžete nazvať dezolát, konšpirátor i debil a je len na vás, či jeho myšlienky dole uvedené potvrdíte z vlastných skúsenosti alebo zavrhnete ako podvod a nezmyselnosť. Vážení čitatelia a vlastnou hlavou mysliaci ľudia. Počas [...]

Otvorený list č. 4 predstaviteľom strany Smer.

25.08.2023

Tento článok vyšiel na stránke Belobog. Politici zo strany Smer. Toto je môj štvrtý v poradí otvorený dopis, ktorým sa na vás obraciam cez mne dostupné média, pretože ste sa mi neozvali a neodpovedali na mnou položené otázky ešte zo začiatku tohto roka. Asi ste predpokladali, že starý dzedo z krajnoho vychodu, dze nič ňit, sa čoskoro pominie a nebude potrebné sa [...]

Otvorený list č. 3. predstaviteľom strany Smer na Slovensku.

20.07.2023

Ako som už v svojich predchádzajúcich otvorených listoch pre predstaviteľov strany smer uviedol dôvody, pre ktoré sa na nich obraciam, tu je ďalší. V mojom e-maile z 13. 1. tohto roka som ako ďalšiu otázku, ktorá neznepokojuje iba mňa, uviedol nasledujúce: Dokedy bude Slovenská republika kolóniou Západných krajín? Tých, ktoré tu „investujú“ do montovní, kde Slováci a [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.