Založ si blog

ROZDEĽUJ A PANUJ

Rozdeľuj a panuj.

Na tomto princípe, ktorý spoznali a využívali už starí Rimania – ich šľachta, funguje aj dnešný kapitalistický systém. Ľudia práce si to ani neuvedomujú a tí , ktorí tu v skutočnosti vládnu a rozhodujú o našom bytí a nebytí využívajú aj tento princíp aby si mohli užívať svoje bohatstvo, ktoré nadobudli len vďaka nám pracujúcim a na náš účet.

Aby sme sa nezaoberali prečo existuje na svete toľká nespravodlivosť a nerovnosť využívajú okrem 6  svojich aj tú svoju 7. mu veľmoc a to je masmediálna manipulácia bežných ľudí. Aby zastreli ten hlavný problém života na Zemi, ktorým sú oni, najväčší zbohatlíci sveta, našli cez svojich sluhov v médiách postuláty, ktorými delia spodinu – nás , na základe viacerých hľadísk..

Delia nás na základe rasy. Ty si biely, ty čierny, ty žltý, ty červený. Tiež na základe príslušnosti k národu, či národnosti a navzájom po tisícročia jednotlivé národy proti sebe štvú a vytvárajú vojny.

Delia nás na pravičiarov, ľavičiarov, národovcov, kresťansky založených, liberálov ….

Sme delení na základe náboženstva. Ti si kresťan, ty moslim, on je hinduista ona mohamedánka… Aj kresťanov podelili na viacero vetiev. Poznáme rímokatolíkov, grekokatolíkov , pravoslávnych, protestantov, evanielikov …

To však nestačí. Vymysleli ďalšie delenie. Ľudia už nemajú dve pohlavia – mužské a ženské. Už potrebujeme ďalších 5.

A týmto spôsobom sa im darí meniť svet na svoj obraz.

Vy tam dole sa bite, zabíjate ničte si majetky ubližujte si deľte sa a nič si nedarujte. Pretože ak by ste boli nedajbože jednotní, tak sa pozriete na naše zbohatlícke majetky a bohatstvo ako „poctivo“ sme ku nemu prišli a vezmete nám, čo sme si statočne a poctivo nakradli. To nesmieme dopustiť. Tak si vás – spodinu delíme od nepamäti. A darí sa nám to. Dokedy?

Dňa 26.6.2021 budeme mať možnosť verejnou demonštráciou pred úradom hercov-politikov, vzorných vykonávateľov nariadení zbohatlíckej vrstvy, v našom najvzdialenejšom hlavnom meste / od väčšej časti Slovenska / dať  najavo, čo si o nich myslíme a že už nechceme byť otrokmi našich mocipánov a ich tútorov.

Zastavme ich BRATIA.

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ?

13.09.2023

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ? Všetko, čo je v tomto článku napísané je podvod a nezmysel napísaný človekom, ktorého môžete nazvať dezolát, konšpirátor i debil a je len na vás, či jeho myšlienky dole uvedené potvrdíte z vlastných skúsenosti alebo zavrhnete ako podvod a nezmyselnosť. Vážení čitatelia a vlastnou hlavou mysliaci ľudia. Počas [...]

Otvorený list č. 4 predstaviteľom strany Smer.

25.08.2023

Tento článok vyšiel na stránke Belobog. Politici zo strany Smer. Toto je môj štvrtý v poradí otvorený dopis, ktorým sa na vás obraciam cez mne dostupné média, pretože ste sa mi neozvali a neodpovedali na mnou položené otázky ešte zo začiatku tohto roka. Asi ste predpokladali, že starý dzedo z krajnoho vychodu, dze nič ňit, sa čoskoro pominie a nebude potrebné sa [...]

Otvorený list č. 3. predstaviteľom strany Smer na Slovensku.

20.07.2023

Ako som už v svojich predchádzajúcich otvorených listoch pre predstaviteľov strany smer uviedol dôvody, pre ktoré sa na nich obraciam, tu je ďalší. V mojom e-maile z 13. 1. tohto roka som ako ďalšiu otázku, ktorá neznepokojuje iba mňa, uviedol nasledujúce: Dokedy bude Slovenská republika kolóniou Západných krajín? Tých, ktoré tu „investujú“ do montovní, kde Slováci a [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.