Založ si blog

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ?

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ? 

Mor, Doc, Lekára, Ihla, Žeriav, Vták

Všetko, čo je v tomto článku napísané je podvod a nezmysel napísaný človekom, ktorého môžete nazvať dezolát, konšpirátor i debil a je len na vás, či jeho myšlienky dole uvedené potvrdíte z vlastných skúsenosti alebo zavrhnete ako podvod a nezmyselnosť.

Vážení čitatelia a vlastnou hlavou mysliaci ľudia. Počas rokov 2020 – 2022 sme si nielen u nás na Slovensku „ užívali „ chorobu covid 19, ktorá spôsobila mnoho zdravotných problémov obyčajným ľuďom / nie zmatkovičovcom /.

Boli sme nútení podstupovať mnoho nezmyselných príkazov a úkonov i nedobrovoľných očkovaní, ktoré spôsobovali i ďalej spôsobujú neželané zdravotné následky dokonca i smrť.

V mienkotvorných médiach tento stav popisovali ako pandémia, ktorá prišla z Číny od tam žijúcich zvierat a rozšírila sa do celého sveta.

Konšpiračné média na internete mali na tento stav iný názor a popisovali daný stav ako umelo vytvorenú chorobu, ktorá vznikla v Ukrajinských biolabolatóriach a bola rozšírená do celého sveta aby znížila počet obyvateľstva na planéte. Mala tiež za úlohu zistiť aký vplyv majú média na popis toho, čo sa okolo nás deje a ako ľudia počúvajú a poslúchajú nariadenia, ktoré boli vydávané. Niekde sa im darilo viac, niekde menej. Svoj účel to však splnilo a čím je národ hlúpejší, aj pričinením politikov , ktorí, hlavne u nás „ zabezpečili“ znižovanie vedomostnej úrovne obyvateľstva, tým sa ľudia dajú ľahšie ovládať a manipulovať. Keďže pochádzam blízko od hraníc s Ukrajinou, mohol som sa dočítať aj veci, ktoré mohli a aj teraz môžu spôsobovať zmeny zdravotného stavu obyvateľstva. https://europske.noviny.sk/2020/06/19/obyvatelia-pohranicnych-obci-maju-strach-ukrajinci-prichadzaju-k-nam-v-ich-krajine-ale-pocet-nakazenych-na-covid-19-narasta/

Počas „ vládnutia „ coronavírusu sa niektorí ľudia, hlavne podnikatelia , ktorí mali svojich ľudí na tých správnych miestach, poriadne nabalili. Väčšina obyvateľstva v tomto období prišla o svoje nielen finančné prostriedky , ale i o zdravie.

Stačilo však rozpútať vojenský konflikt na východe Ukrajiny, ktorý sa banderovcom podarilo až po 8 rokoch za veľkej podpory Západných tútorov, a covid záhadne mizol, až sa stratil. Zbrojárske a farmaceutické firmy začali totiž zarábať na konflikte. Covid sa dostal do úzadia.

Niečo sa však začína diať. Asi len u nás na Východe Slovenska. V poslednom týždni sa začína naspäť rozmáhať corona. Moja švagriná dostala vysoké horúčky a po teste zistila, že má covid. Jej vnuk a nevesta sú už týždeň v nemocnici. Dve učiteľky zo strednej školy začali maródovať lebo vraj majú covid. A to popisujem veci len zo svojho blízkeho okolia. Informácie z nemocníc nemám a nepíše sa o tom ani v novinách. Takže zasiahne nás naspäť pandémia? Niekedy sa roznášala v chladnejších mesiacoch. Teraz nastupuje oveľa skôr. Čo je dôvodom ? Tridsiaty september 2023 ?

 

Otvorený list č. 4 predstaviteľom strany Smer.

25.08.2023

Tento článok vyšiel na stránke Belobog. Politici zo strany Smer. Toto je môj štvrtý v poradí otvorený dopis, ktorým sa na vás obraciam cez mne dostupné média, pretože ste sa mi neozvali a neodpovedali na mnou položené otázky ešte zo začiatku tohto roka. Asi ste predpokladali, že starý dzedo z krajnoho vychodu, dze nič ňit, sa čoskoro pominie a nebude potrebné sa [...]

Otvorený list č. 3. predstaviteľom strany Smer na Slovensku.

20.07.2023

Ako som už v svojich predchádzajúcich otvorených listoch pre predstaviteľov strany smer uviedol dôvody, pre ktoré sa na nich obraciam, tu je ďalší. V mojom e-maile z 13. 1. tohto roka som ako ďalšiu otázku, ktorá neznepokojuje iba mňa, uviedol nasledujúce: Dokedy bude Slovenská republika kolóniou Západných krajín? Tých, ktoré tu „investujú“ do montovní, kde Slováci a [...]

Otvorený list č. 2 predstaviteľom strany Smer na Slovensku, nie v „tejto krajine“

24.06.2023

Starý dzedo z krajnoho východu, dze ňič ňit, píše naspäť zástupcom strany, ktorá je jedinou, skoro ľavicovou stranou v Slovenskom parlamente. Tak ako som popísal v prvom otvorenom liste a vyjadril sa iba k prvej otázke, z tých , ktoré som poslal aj do centrály smeru a na ktoré som nedostal odpoveď. Tak teraz popíšem ďalšiu a vyjadrím sa k danej problematike. Keďže som [...]

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:45

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.