Založ si blog

Bože , kde to vlastne žijem ?

Starý dzedo z krajnoho východu, dze ňič ňit  ,píše do Pravdy čo sa stalo u nás pred tromi rokmi.

Z mojich viacročných skúseností a to nielen zo Slovenska, ale i zo zahraničia, som dospel k názoru, že nielen vo vláde a parlamente nám vládnu ľudia neznalí problematiky riadenia a správneho posudzovania stavu veci, ale i na nižších stupňoch sú do vedúcich pozícií dosadzovaní ľudia do funkcií,  na ktoré nemajú schopnosti , vedomosti ani skúsenosti. Ako príklad uvádzam krátke video , ktoré som natočil pred tromi rokmi .

Pred tým uvediem aj trošku toho, čo som popísal na svojej facebokovej stránke. “ Dnes som spolu so svojim zaťom a svojim najlepším kamarátom absolvoval pre mňa ťažkú , ale zaujímavú cyklistickú túru z R. Hámrov ponad Morské Oko naspäť do R. Hamier. Zastavili sme sa na Morskom oku a aj na parkovisku pod ním, kde som natočil krátke video. Keďže je dneska významný deň a to Deň víťazstva nad fašizmom rád by som to pripomenul „našim liberálom a presstitútom“. Večnaja blagodarnosť Krasnoj armii za našu svobodu . Dúfam, že to posielam ešte zo Slovenska.

Tu je video:

https://www.facebook.com/100003526062950/videos/pcb.2725554364238739/2725541670906675

Názor si urobte sami. Ešte raz. Bolo to pred tromi rokmi.

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ?

13.09.2023

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ? Všetko, čo je v tomto článku napísané je podvod a nezmysel napísaný človekom, ktorého môžete nazvať dezolát, konšpirátor i debil a je len na vás, či jeho myšlienky dole uvedené potvrdíte z vlastných skúsenosti alebo zavrhnete ako podvod a nezmyselnosť. Vážení čitatelia a vlastnou hlavou mysliaci ľudia. Počas [...]

Otvorený list č. 4 predstaviteľom strany Smer.

25.08.2023

Tento článok vyšiel na stránke Belobog. Politici zo strany Smer. Toto je môj štvrtý v poradí otvorený dopis, ktorým sa na vás obraciam cez mne dostupné média, pretože ste sa mi neozvali a neodpovedali na mnou položené otázky ešte zo začiatku tohto roka. Asi ste predpokladali, že starý dzedo z krajnoho vychodu, dze nič ňit, sa čoskoro pominie a nebude potrebné sa [...]

Otvorený list č. 3. predstaviteľom strany Smer na Slovensku.

20.07.2023

Ako som už v svojich predchádzajúcich otvorených listoch pre predstaviteľov strany smer uviedol dôvody, pre ktoré sa na nich obraciam, tu je ďalší. V mojom e-maile z 13. 1. tohto roka som ako ďalšiu otázku, ktorá neznepokojuje iba mňa, uviedol nasledujúce: Dokedy bude Slovenská republika kolóniou Západných krajín? Tých, ktoré tu „investujú“ do montovní, kde Slováci a [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.