Založ si blog

Ďalšia zbierka pomoci pre Novorusko

My, ľudia žijúci v takzvanom slobodnom svete, kde zatiaľ nemusíme zdieľať vojnové príkoria demokratúry šíriacej sa z veľmoci z poza veľkej mláky, ktorej úspešne sekundujú ostatné bábkové vlády „slobodného sveta“, nevieme pochopiť, čo prežívajú ľudia , ktorí stratili svoje domovy, strechu nad hlavou , svojich najbližších. Ľudia, ktorým denne nad hlavami prelietavajú delostrelecké granáty a s nezameniteľným svišťaním prinášajú smrť a utrpenie. Nevieme si predstaviť, čo to je byť neustále bez elektriny, tepla a i potravín nehovoriac o teplej vode alebo pokojnom spánku.

Ľudia, ktorí spôsobujú tieto strasti svojim spoluobčanom prichádzajú do našej republiky a žiadajú od našej „ľavicovej“ vlády pomoc. Tá im ju , ako správna bábkovláda kolónie zvanej Slovensko, bez problémov poskytuje.

Existujú však na Slovensku ľudia, ktorí už viackrát odviezli nezištnú pomoc materiálnu i finančnú pre ľudí, ktorí to v Novorusku najviac potrebujú. Tisíce dobrovoľníkov pozbierali a skladajú sa zo svojich slovenských príjmov pre našich slovanských bratov. Ak chcú aj ľudia, ktorí čítajú tento  portál pomôcť, môžu si bližšie informácie o prebiehajúcej zbierke prečítať

tu : http://pokojnibojovnici.sk/

Verím, že ani vám nie je ľahostajné aký osud postihol milióny našich bratov a sestier a prispejete svojou troškou aby sa aj deťom Novoruska rozžiarili očká aspoň pod vianočným stromčekom.

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ?

13.09.2023

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ? Všetko, čo je v tomto článku napísané je podvod a nezmysel napísaný človekom, ktorého môžete nazvať dezolát, konšpirátor i debil a je len na vás, či jeho myšlienky dole uvedené potvrdíte z vlastných skúsenosti alebo zavrhnete ako podvod a nezmyselnosť. Vážení čitatelia a vlastnou hlavou mysliaci ľudia. Počas [...]

Otvorený list č. 4 predstaviteľom strany Smer.

25.08.2023

Tento článok vyšiel na stránke Belobog. Politici zo strany Smer. Toto je môj štvrtý v poradí otvorený dopis, ktorým sa na vás obraciam cez mne dostupné média, pretože ste sa mi neozvali a neodpovedali na mnou položené otázky ešte zo začiatku tohto roka. Asi ste predpokladali, že starý dzedo z krajnoho vychodu, dze nič ňit, sa čoskoro pominie a nebude potrebné sa [...]

Otvorený list č. 3. predstaviteľom strany Smer na Slovensku.

20.07.2023

Ako som už v svojich predchádzajúcich otvorených listoch pre predstaviteľov strany smer uviedol dôvody, pre ktoré sa na nich obraciam, tu je ďalší. V mojom e-maile z 13. 1. tohto roka som ako ďalšiu otázku, ktorá neznepokojuje iba mňa, uviedol nasledujúce: Dokedy bude Slovenská republika kolóniou Západných krajín? Tých, ktoré tu „investujú“ do montovní, kde Slováci a [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.