Založ si blog

Opona sa dvíha, začína , pokračuje predvolebné divadlo

.

Tak a je to tu. O 3 týždne nás čakajú naspäť voľby. Máme si z čoho vyberať. Veď počet strán a hnutí, ktoré by túto našu spoločnosť chceli viesť ku krajším zajtrajškom sa vyšplhal ku číslici 26. Už hodnú dobu sa na nás voličov / od akéhože slova je toto odvodené? Na začiatku asi vybrať si, po uplynutí určitej doby asi od zvieracieho názvu, no ale som bol v..l … /   ceria usmievavé tváre zvolenia chtivých kandidátov na poslancov, občanov to našej „vyspelej demokratickej spoločnosti“, ktorých úlohou a musím povedať, že neľahkou, je presvedčiť čím väčší elaktorát vo…v aby do ich rúk zverili svoju lepšiu budúcnosť. Veď oni najlepšie vedia ako to dosiahnuť. Tak a na 4 roky ,alebo aj menej, máme postarané. Už sa nemusíme báť čo sa stane ak sa niekomu  prilepí na jeho jemné paprčky pri spravovaní veci verejných viac ako unesie, veď sme si vybrali najlepších z najlepších a oni tých lapajov už dajú do poriadku- do lochu, aspoň na týždeň alebo aj dva, no aby potom štát nemusel vyplácať veľa na odškodnom, veď kto by tých našich nepostihnuteľných v našom PRÁVNOM štáte nahradil v ich celospoločensky dôležitých pozíciách .

Už sa nemusíme báť, že nebude na školstvo, na zdravotníctvo, na dôchodky, na zaplatenie za plyn, elektrinu či potraviny. Všetko nám zabezpečia v požadovanom množstve a kvalite. Samozrejme nepovedia kedy ani ako.  A ak, tak po štyroch rokoch vždy si nájdu tisíce dôvodov prečo to nešlo. A naše slovenské voličské hoviadka im to naspäť spapkajú a ide sa ďalej. Čím šikovnejší tým dlhšie. Niektorí stihnú vymeniť počas svojho zastupovania viacero kabátov. Tí sú prispôsobiví, tí sa v živote určite nestratia a vedia skoro vždy nastúpiť do toho správneho vlaku alebo bytu. A my ostatní sme predsa podľa základného pravidla tejto kapitalistickej spoločnosti tí nešikovní, loseri, neprispôsobiví ,neatraktívni, nevýkonní,        ne- donášači,  neadaptabilní, môžete si dosadiť tisíce predpôn ne, no proste nuly.

Za dvadsať rokov neustáleho omieľania tisíckrát opakovaných hlúposti tak zmagorili obyčajného občana / najviac toho na poslednom mieste z kandidátky obyčajných, ale ten to nerobí zadarmo/, že uveril, že gorilie demonštrácie sú proti tomuto marazmu, čo u nás je. Nie sú. Sú za odstránenie neokrôchancov od valovov, ktorí nepochopili, že už by mohli prenechať aj niečo pre inú, mladšiu zver, ktorá sa derie na výslnie, ale tí starí im bránia uchmatnúť si kus svojho žvanca.  Tak zdevastovali našu krajinu a ešte sa nehanbia hovoriť cez hlasne to trúby demokracie naše/ fakt naše? / masovo- manipulačné prostriedky dennodennej oblbovačky, že čierne je biele alebo opačne.

Takže ísť voliť a byť v..l –  ič alebo tým našim dobroprajníkom  nechať voľné pole pôsobnosti ? Ja hovorím ísť, ale aj následne dennodenne kontrolovať, či sa ich slová pred voľbami, nerozchádzajú so skutkami po voľbách a pre túto alternatívu ich donútiť aby sme mali my voliči väčšiu možnosť zasahovať do veci verejných a nenechať našu domovinu ďalšie štyri roky devastovať.  Lebo ak ich naspäť necháme bezprizorných až potom sa budeme diviť kam nas to doviedli. A na vine budeme len my sami, lebo sme im to dovolili.

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ?

13.09.2023

Prichádza nová vlna covidu do Slovenskej republiky ? Všetko, čo je v tomto článku napísané je podvod a nezmysel napísaný človekom, ktorého môžete nazvať dezolát, konšpirátor i debil a je len na vás, či jeho myšlienky dole uvedené potvrdíte z vlastných skúsenosti alebo zavrhnete ako podvod a nezmyselnosť. Vážení čitatelia a vlastnou hlavou mysliaci ľudia. Počas [...]

Otvorený list č. 4 predstaviteľom strany Smer.

25.08.2023

Tento článok vyšiel na stránke Belobog. Politici zo strany Smer. Toto je môj štvrtý v poradí otvorený dopis, ktorým sa na vás obraciam cez mne dostupné média, pretože ste sa mi neozvali a neodpovedali na mnou položené otázky ešte zo začiatku tohto roka. Asi ste predpokladali, že starý dzedo z krajnoho vychodu, dze nič ňit, sa čoskoro pominie a nebude potrebné sa [...]

Otvorený list č. 3. predstaviteľom strany Smer na Slovensku.

20.07.2023

Ako som už v svojich predchádzajúcich otvorených listoch pre predstaviteľov strany smer uviedol dôvody, pre ktoré sa na nich obraciam, tu je ďalší. V mojom e-maile z 13. 1. tohto roka som ako ďalšiu otázku, ktorá neznepokojuje iba mňa, uviedol nasledujúce: Dokedy bude Slovenská republika kolóniou Západných krajín? Tých, ktoré tu „investujú“ do montovní, kde Slováci a [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.