Milujem vás v Košiciach.

5. júla 2021, hvizdik, Nezaradené

Milujem vás v Košiciach.

Už skoro 2 roky nás tu otravuje vytvorený vírus, ktorý má slúžiť hlavne k vykynoženiu staršej a zdravotne postihnutej populácie. Zároveň vytvára prehľad o tom ako hlúpe predpisy, zákazy a nariadenia cestou presstituckych médií ovplyvňujú populáciu. Darí sa im to. Hlavne preto, že zakázali liečiť postihnutých ľudí už overenými liekmi.

V meste na východe Slovenska , kde nič nie, po našom, dze nič ňit, dali do mestskej dopravy pre cestujúcich aj takýto reprodukovaný oznam, ktorý si môžete vypočuť pred každou významnejšou zastávkou:

Vážení cestujúci. Upozorňujeme vás, že počas celej jazdy je potrebné mať prekryté ústa a nos – dýchacie cesty rúškom, šatkou alebo šálom. Cestujúci, ktorí nedodržujú nariadenia KRÍZOVÉHO ŠTÁBU môžu byť vylúčení z prepravy. Aj napriek tomu, že nie ste chorý, preukážte ohľaduplnosť voči cestujúcim a vodičovi. Ďakujeme.

Ešte pred mesiacom namiesto krízového štábu – nariadenie vydávala vláda. Neviem možno o mesiac bude tieto nariadenia vydávať – psychopat -.

Teraz niečo na odľahčenie v týchto horúcich dňoch medzi covidami . Obraciam sa týmto na spolupracovníkov v MHD a prosím ich o spoluprácu a podporu.

Kolegovia.

Rád by som vás poprosil o podporu. S ohľadom na to, že v týchto letných mesiacoch sa naše nežnejšie pohlavie začína viac odhaľovať a tým odvádza našu pozornosť od sledovania situácií na ceste a tým možnosti vytvárania nebezpečných situácií, navrhujem aby mesto Košice prijalo uznesenie o zákaze nosenia krátkych sukní a hlbokých výstrihov pre dámy od 15 rokov do 50 rokov. Tým sa zamedzí tomu aby vodiči autobusov rozptyľovali svoju pozornosť nežiadúcim smerom a viac sa venovali situácií na ceste.

Prípadné podpisy pod petíciu nedajte podpísať svojim manželkám alebo frajerkám.

Ony by sa pod to podpísali určite.

Ďakujem za pozornosť.