ROZDEĽUJ A PANUJ

3. júna 2021, hvizdik, Nezaradené

Rozdeľuj a panuj.

Na tomto princípe, ktorý spoznali a využívali už starí Rimania – ich šľachta, funguje aj dnešný kapitalistický systém. Ľudia práce si to ani neuvedomujú a tí , ktorí tu v skutočnosti vládnu a rozhodujú o našom bytí a nebytí využívajú aj tento princíp aby si mohli užívať svoje bohatstvo, ktoré nadobudli len vďaka nám pracujúcim a na náš účet.

Aby sme sa nezaoberali prečo existuje na svete toľká nespravodlivosť a nerovnosť využívajú okrem 6  svojich aj tú svoju 7. mu veľmoc a to je masmediálna manipulácia bežných ľudí. Aby zastreli ten hlavný problém života na Zemi, ktorým sú oni, najväčší zbohatlíci sveta, našli cez svojich sluhov v médiách postuláty, ktorými delia spodinu – nás , na základe viacerých hľadísk..

Delia nás na základe rasy. Ty si biely, ty čierny, ty žltý, ty červený. Tiež na základe príslušnosti k národu, či národnosti a navzájom po tisícročia jednotlivé národy proti sebe štvú a vytvárajú vojny.

Delia nás na pravičiarov, ľavičiarov, národovcov, kresťansky založených, liberálov ….

Sme delení na základe náboženstva. Ti si kresťan, ty moslim, on je hinduista ona mohamedánka… Aj kresťanov podelili na viacero vetiev. Poznáme rímokatolíkov, grekokatolíkov , pravoslávnych, protestantov, evanielikov …

To však nestačí. Vymysleli ďalšie delenie. Ľudia už nemajú dve pohlavia – mužské a ženské. Už potrebujeme ďalších 5.

A týmto spôsobom sa im darí meniť svet na svoj obraz.

Vy tam dole sa bite, zabíjate ničte si majetky ubližujte si deľte sa a nič si nedarujte. Pretože ak by ste boli nedajbože jednotní, tak sa pozriete na naše zbohatlícke majetky a bohatstvo ako „poctivo“ sme ku nemu prišli a vezmete nám, čo sme si statočne a poctivo nakradli. To nesmieme dopustiť. Tak si vás – spodinu delíme od nepamäti. A darí sa nám to. Dokedy?

Dňa 26.6.2021 budeme mať možnosť verejnou demonštráciou pred úradom hercov-politikov, vzorných vykonávateľov nariadení zbohatlíckej vrstvy, v našom najvzdialenejšom hlavnom meste / od väčšej časti Slovenska / dať  najavo, čo si o nich myslíme a že už nechceme byť otrokmi našich mocipánov a ich tútorov.

Zastavme ich BRATIA.